Jäsenyys

Edut jäsenille ja verkostokumppaneille

TARJOUSPYYNTÖSOVELLUS FINNHUB.NET

Yhdistyksen jäsenenä ja logistiikkapalvelun tuottajana olet mukana tarjouspyyntösovelluksen palveluntarjoajaverkostossa ja saat sitä kautta tulleet tarjouskyselyt heti tietoosi.

TIEDOTUS

  • uutiskirjeet, sähköposti, raportit, tapahtumat, alan kehitysnäkymät ja kilpailutilanne

Lähetämme joka kuukausi uutiskirjeen, jossa on koottuna tapahtumiamme ja uutisia jäseniltämme. Lisäksi lähetämme sähköpostia ja kutsuja  alamme muista tapahtumista, raportteja ja muuta hyödyllistä tietoa.

MARKKINOINTI

  • yhteiset messuosastot kv. messuilla, kontaktitapahtumat, kokoukset, seminaarit, tutustumismatkat

Yhteisenä verkostona alennamme kynnystäsi lähteä maailmalle. Se on kustannustehokasta ja helppoa  ” avaimet käteen” periaatteella.

VERKOSTOINTI

Verkostossa on kilpailijasi, yhteistyökumppanisi, alihankkijasi, asiakkaasi. Kansainvälisillä markkinoilla  huomaat, että kilpailijasi onkin yhteistyökumppanisi. Yhteistyö tuo voimaa globaalia kilpailua vastaan. Verkostossa on tietoa.

  • Jäsenkokoukset, tutustumismatkat, yritysvierailut

SUOMI-PROMOOTIO

  • yhteinen markkinointi kansainvälisesti, kontaktit, sales leadit, markkinaselvitykset

Suomi on pieni tekijä maailmanmarkkinoilla. Tiedämme osaamisemme, mutta tiedetäänkö ja tunnetaanko sitä maailmalla? Olemme ainoa logistiikka-alan organisaatio, joka markkinoi Suomen reittiä ja logistiikkapalveluja kansainvälisesti. Kontaktiemme kautta saadut  kyselyt jaetaan tasapuolisesti kaikille jäsenillemme.

VAIKUTTAMINEN JA EDUNVALVONTA

  • lausunnot, kirjelmät, mielipidevaikuttaminen => blogi, twiitit, muut somekanavat
  • poliittinen päätöksenteko ja virkamiehet => yhteistyö ja tapaamiset: ministeriöt, Eduskunnan Liikenne- ja viestintävaliokunta, lähetystöt

Kun asiat ovat epäoikeudenmukaisia, haittaavat tai vääristävät kilpailua, verkoston voima on käytössäsi. Yksittäisen yrityksen ei ole helppoa saada ääntään kuuluville, mutta yhdessä voimme vaikuttaa päätöksentekijöihin ja parantaa Suomen logistista kilpailukykyä.

INNOVAATIOT

Onko yritykselläsi tai organisaatiollasi kehitystarpeita? Tai haetteko kumppaneita hankkeisiinne? Etsimme sinulle oikean kumppanin, avustamme rahoituslähteen etsinnässä, lähdemme mukaan projektiin tai teemme sen itse. Pienet ja nopeat projektit voimme ohjata yhteistyökumppanillemme Logistiikkaverstaalle, jossa ongelmia ratkotaan monialaisesti opiskelijavoimin, asiantuntijan ohjauksessa.

ASIANTUNTIJAT

Käytössäsi on kattava joukko logistiikka-alan ja siihen liittyvien toimialojen asiantuntijoita. Mitä et tiedä tai tarvitset apua, verkostostamme löytyy vastaukset ja asiantuntijat ongelmiisi. Yhdellä kontaktilla tavoitat koko verkoston.

JÄSENEKSI

Täytä jäsenhakemus tai ota yhteyttä

Toimitusjohtaja Elina Multanen

elina.multanen@finnhub.fi

Puh. 0400 866 534

Yhteystiedot

Finnhub Ry

Merituulentie 424,  48310 Kotka

Puh. 0400 866 534

info@finnhub.fi